Just one hour

Sitter och har svenska nu... känns faktiskt rätt värdelöst att gå upp, dra iväg till skolan och bara vara här en timme... och jag som inte ens har fått min bok än p.g.a att skolan är så förb***at sega på att skaffa fram några grejjer. Men efter detta så drar jag iväg till nöjesbutike och hämtar ett paket med ännu en klänning. Men denna ska jag inte ha till studenten utan denna är min nya "lilla svarta". Beställde den egentligen samtidigt som mina rosa skor från H&M men har inte fått den förens nu.

Show you some pics later!!
SEE YAA!!

Linas kvällsbok



Tittar på Linas Kvällsbok, en typiskt halvdålig svensk film...

Eldfesten

Här kommer några bilder från Eldfesten i lördags. Jag låter bilderna tala för sig själva och jag kan bara säga att det var väldigt trevligt på förfesten.











Ett hål...

Har håltimme (har inte valt matte E som alla andra i klassen) :-) Känner att mina prestationer i matte A till D får räcka. Vill ju inte verka för smart (bör läsas med en ironisk ton ;-) )
Sitter även och väntar på ett sms-avi från H&M, har två paket som jag väntar på. Har beställlt en svart bikini med rosett på, en svart klänning att matcha mina rosa rosettskor med (även dom från H&M). Sedan har jag beställt en present till älsklingen(som jag naturligtvis inte berättar här, sorry babe ;-) ) har även beställt strumpbyxor, en lila oversize tröja och en grå långärmad. (dom tre senaste sakerna finns på ett uppslag i katalogen, står get the look).

(bilder kommer senare)

Inköp av klänningar

 

Även denna klänning är beställd, har även beställt en jättesöt klänning från melba men har tyvär ingen bild på den än :-)
Hoppas att dom lever upp till mina förväntningar när dom kommer. (ja, dom är till studenten, gillar att vara ute i god tid)

shopping i förtid för studenten!!

Har varit och spanat på många olika skor och klänningar till studenten. Vill ha något som inte alla andra har på sig, skulle ju inte vara det roligaste precis på en sådan här speciell dag.



Dessa skönheter från ....... har jag hemma nu. Lite hög klack kanske (14 cm) men dom har ju plattå så det gör ju det hela mycket enklare att gå i. But I Love Them!!


Även dessa söta små skor är mina.


Dessa vet jag inte om jag kan ha på studenten men jag kan alltid annvända dom vid något annat tillfälle :-)

on a new begining...

försöker på nytt nu efter sommaren eftersom nu är året innan studenten och då händer det förhoppningsvis mycket intressanta saker :-)