dop och hundvakt

sitter och kollar på desperate housewives. sen blir det christine.

har varit hundvakt åt stej i två dagar nu. var rädd att han skulle springa efter rådjuren som kom och åt i trädgården, men han brydde sig inte om dom. lyckades ta en ganska bra bild på dom ; - )
var på bokrean med mormor idag. den slutade med att jag köpte mig 2 inspelnings vhs. ( kunde inte bestämma mig om jag villa ha nån bok, så det blev ingen ; - )

var på dop i söndags. det var lilla thea (kusinen) som skulle döpas. sen blev det tårta och väldig många kakor att välja mellan. köpte henne ett halsband i doppresent. (tro, hopp och kärlek). 
 
det var allt jag hade att komma med för tillfället. harè gôtt!!!!

give me a new wardrobe!!!



skulle behöva lite nya kläder i garderoben. den känns lite tråkig....
 hittade lite grejer jag ville ha på nelly.se. dom hade mycket med kläder att titta på. ; - )
det kommer nog snart mer bilder........


these boots are made for walking





HÄR HAR JAG HITTAT NÅGRA SKOR JAG TYCKER OM. SKULLE BEHÖVA NÅGRA FLER I MIN GARDEROB.
GILLAR SPECIELLT BALLERINA SKORNA I GULD MED EN BLOMMA PÅ!!




bad och nya kläder

har haft bad idag. skulle rädda en docka från botten. var ganska tung. lyckades inte få tag i den dom tre första gångerna. flöt bara upp hur jag än gjorde. lyckades på fjärde gången. ( är man smidig så är man (inte) ). hehe ; - )

hade franska-lektion idag. gjorde typ inget som vanligt (skräll). vet typ ingen lektion som vi har jobbat hela tiden. ingen jag kan komma på i alla fall.......hehe ; - )
jag, joline,stina och olivia satt och pratade som vanligt.....

fick vg på engelska-provet. hade 4 poäng från mvg. inte lite sugigt det känns då........ har ett no-prov på fredag. skulle kanske börja träna på det....kanske gör det sen ( eller inte) får se hur det blir..... ; - )

har beställt lite nya kläder idag. ska nog ha dom på skolavslutningen. eller vad tycker ni?  blev kär i den där klänningen direkt jag fick se den. ska nog beställa en tröja till ifall det kan behövas. köpte skor också så jag har några som passade till. ( och ett diadem). behövde en ny väska så jag köpte det också.....; -) 






allt jag hade att berätta just nu. harè bra alla!!!!

nya skor

har just varit och hämtat mina nya skor som jag beställt från la redout. ett par svarta puma.

kolla på melodifestivalen igår. tyckte att det var den bästa deltävlingen hitills. måns och sebastians låtar var faktiskt riktigt bra. moster och kusin var här och tittade också. det blev pizza att äta till melodifestivalen.

har äntligen städat rummet idag. kände att det behövdes. bytte till och med gardiner. ; - )

har varit sjuk nästan hela veckan. har haft feber. men nu är det bättre!! ; - )

det var allt jag hade att skriva just nu!! harè bra!!

alla hjärtans dag och värmepump!!

hade feber idag också. (men inte så mycket)
mormor,morfar, camilla och kusinen var här förut på middag. det blev fläskfilè och pressad potatis och till efterrätt blev det nån typ av päronpaj. jättegott!!

fick gelehjärtan, en ram som det stod love på, telefonkort och 10 trisslotter idag i alla fall!

imorgon blir den nya värmepannan instalerad. äntligen!!! så slipper man kanske byta proppar flera gånger om dagen. ( den andra var det ju fel på så man fick kanske byta proppar 2-3 gånger om dagen)

dom skulle komma sju till morgonen och göra det. att dom orkar jobba så tidigt på morgonen? fattar inte riktigt det. jag orkar knappt släpa mig ur sängen när klockan är 06.45. skulle aldrig orka börja jobba vid den tidpunkten. men,men det finns vell folk som gillar det också. : - )

försöker kolla på två kanaler samtidigt just nu. både på trean och femman. den nya serien "men in trees" började på trean idag. verkar faktisk riktigt bra. top model har säsongspremiär idag också. försöker kolla på o.c på femman också. för vell kolla på reprisen på fredag också. det är inte lätt när man försöker göra allt på en gång. hehe

kram alla mina vänner på alla hjärtans dag! ni är bäst!!(sofie,stina,olivia,joline,erika,amanda,moa,elinore,malin,johanna,elin)


det var allt från mig just nu!! harè bra på alla hjärtans dag!!

sjuk idag

vaknade halv sju i morse med en feber på 38,5. inte så kul : - /. somnade om och vaknade vid tio igen. har degat framför tvn hela dagen och kollat på olika filmer och ätit cheesecake/rasberry glass. har inte orkat att göra något annat.
varför är det så dåliga program på tvn nr man är sjuk? det är typ bara dåliga repsier och frågeprogram.

men, men ska vell försöka läsa nån av dom böckerna jag fick i julklapp, typ djävulen bär prada, en shoppoholics bekännelse m.m

beställde lite nya kläder igår från H&M. en jeanskjol, en gul blus med knytband i midjan, svarta balerinaskor, en grön bikini och 2 st hårspännen som ser ut som blommor.

det var allt från mig just nu.

byebye

samma misstag två gånger????

jag älskar klyschiga uttryck (hey, det måste ju ligga någon sanning i dem eftersom de blivit så uttjatade - eller?) och uttrycket " man måste våga satsa för att vinna" har aldrig kännts så klockrent som det gör just nu. så gör som jag: sluta fega och börja våga.

top-tre-idag
1. Lanza's glanssprej (kan ej leva utan)
2. Idomin läppbalsam (ett måste på vintern)
3. Mer svartvinbär (kan man aldrig få nog av)

gjorde det första nationella provet igår. var vell inte så svårt som jag trodde ( hade 80 min, det var precis lagomt). har nästa imorgon på tre timmar. ska skriva en uppsats. vilken normal människa lyckas skriva en kladd och renskriva på den tiden?! minnst tre sidor.........: - /
var i alla fall och köpte lite godis och vindruvor som jag kan sysselsätta mig med under provet ; - )

i maten idag:
joline: man gör ju faktiskt inte samma misstag två gånger.
jag: men sen gör man vell om samma misstag bara för att komma på att man inte ska göra det mer...( IQ fiskamås eller......)
erika började gapskratta, fattar inte varför, men det var vell för mitt IQ svar.....hehe ; - )

"the show must go on" my friends!!!

detta var allt just nu. ha're bra!!!

jeans och melodifestivalen

i lördags var jag till kupolen i borlänge för lite shopping. men det fanns inte så mycket. hittade bara två t-shirts, ögonskugga (make up store), pannband och två svart/vita tavlor på big ben och eifeltornet. ; - (.
provade den nya veggi-burgaren på McDonalds. ucsh!!!!! inget jag rekomenderar. hade typ samma konsistens som mos och smakade bara stark.
men, men fick i alla fal träffa min lilla kusin som var och hälsade på hos sin farmor och farfar (hon är bara fyra månader och världens gulligaste). spenderade resten av lördagskvällen när jag kom hem med att titta på melodifestivalen. det var ju bara kassa låtar med. : - /. får vell hoppas att det blir bättre nästa gång.
förra helgen var jag till karlstad för lite shopping med syrran. hittade äntligen ett par jeans på carlings som jag ville ha (1000 spänn, men whatever, hehe). köpte lite t-shirts, smink, lite grejer på lagerhaus, 20 klubbor till min bror (vet att det låter lite konstigt, men dom klubborna finns typ bara på den affären så jag tyckte att det var lika bra att köpa många. och han älskar dom klubborna). köpte också present till min friend sofie som fyllde 16 år den 30/1.

idag hade vi skridskor och när vi var påväg tillbaka till skolan så ramlade stina och olivia och gled ner för typ halva backen. det såg jätteroligt ut. synd att man inte filmade det ; - ). hade matteprov i morse också. trodde att det skulle vara svårt, men det var det inte. var typ klar på 20-25 minuter. imorgon har vi ett av dom "roliga" nationella proven i svenska. vi ska typ sitta i 80 minuter och svara på frågor. jippi (inte). på torsdag har vi ett till. då ska vi sitta i tre timmar och skriva en uppsats ( både kladd och renskrivning, tycker vi kunde få använda en lap top till det, men nej,nej vi ska skriva för hand) men,men jag överlever nog det provet också. hehe

har också bestämt mig vad jag ska gå. sökte natur som ett, teknik som två och samhäll som tre. får vell se vilken linje jag tar mig in på ; - )

var föresten och klippte mig igår. 10 cm kortare och 220kr mindre såg det vell ganska bra ut ; - )

det var allt från mig just nu!!! ha det bra!!!!!