Allting elr inget....

HADE ETT KEMI-PROV I MORSE SOM JAG INTE HADE FATTAT ATT VI SKULLE HA. SOM TUR VAR SÅ VAR DET BARA G-PROVET, SÅ DET VAR INTE SÅ SVÅRT ATT KLARA. HAR VG,MVG-PROVET PÅ TORSDAG OXÅ. FÅR SE HUR DET GÅR MED DOM DELARNA. SEN SÅ HAR JAG GJORT HISTORIAPROVET IDAG OXÅ, SOM JAG MISSA NÄR JAG VAR SJUK. MEN DE GICK GANSKA LÄTT ATT GÖRA DET OXÅ. HÄNDE EN LITEN SAK UNDER KEMI-PROVET OXÅ...MADDE BÖRJADE STÖRTBLÖDA NÄSBLOD OCH BÖRJADE KÄNNA SIG YR, SÅ JAG LÄMNADE PROVET OCH FÖLJDE MED HENNE UPP TILL SKOLSKÖTERSKAN. SEN SÅ MÖTTE JAG ÄLSKLINGEN UTANFÖR SÅ JAG GICK OCH SATTE MIG BREVID HONOM ISTÄLLET, FÖR PROVET HADE JAG JU ÄNDÅ GJORT KLART. DET TOG INTE SÅ LÅNG TID ATT GÖRA KLART. SÅ JAG SATT VELL DÄR TYP EN HALVTIMME TILLS NÄSTA LEKTION BÖRJADE. HAR SISTA LEKTIONEN NU, SITTER OCH KALLAR ATT JAG LYSSNAR, FAST JAG SITTER JU HÄR OCH SKRIVER PÅ BLOGGEN. ORKA....DET ÄR JU SISTA LEKTIONEN PÅ EN MÅNDAG. VILL HEM TILL MIN GODISPÅSE OCH SÄNG!! SKA NOG GÅ OCH KOLLA PÅ NÄR JONTE HAR SIN STEP-UP PÅ BF-TIMMEN SEN..HEHE, DE KAN NOG BLI EN ROLIG SYN ;-) MEN MAN VET ALDRIG, HAN KANSKE ÄR BRA PÅ DET. FÅR VELL TA OCH KOLLA    :-)

SEE YAA LATER!!

Äntligen fredag

HAR VARIT OCH RÖNTGAT RYGGEN IDAG. TRODDE ALDRIG ATT JAG SKULLE KOMMA DÄR IFRÅN...DOM TOG HUR MÅNGA BILDER SOM HELST. MEN, MEN NU KANSKE MAN KAN FÅ REDA PÅ VAD DET ÄR FÖR FEL I ALLA FALL. HAR SISTA LEKTIONEN NU, EFTERSOM JAG INTE SKA VARA MED PÅ IDROTTEN (FORTFARANDE SJUK). SÅ DET BLIR VELL TILL ATT TITTA PÅ DOM ANDRA NÄR DOM SPRINGER RUNT PÅ PLANEN OCH SVETTAS. SEN SÅ BÄR DET AV HEMMÅT, FÅR SE VAD MAN SKA HITTA PÅ NÄR MAN KOMMER HEM. KLADD-KAKAN LOCKAR LITEGRAN :-P. ELIN OCH JOLINE, NI KOMMER VELL OCH HJÄLPER MIG ATT ÄTA UPP DEN? SKULLE GISSA PÅ ATT NI STÄLLER UPP FRIVILLIGT, ELR HAR JAG FEL ;-)

GEIJERSHOLM BY NIGHT

HÄR ÄR LITE BILDER FRÅN FÖRFESTEN HEMMA HOS MIG IGÅR. HADE DET NOG ROLIGARE HÄR ÄN I BYN SKULLE JAG TRO. NÅN SOM HÅLLER MED MIG? HADE DET BRA, ÄVEN FAST DET HÄNDE LITE GREJER.


172417-19


       


       

Aldrig mer!

ÄR SÅ JÄVLA LETT. DU SOM SNODDE IGÅR BORDE SKÄMMAS NÅTT SÅ IN ÅT HELVETE MYCKET. VEM ÄR SÅ OMOGEN OCH DUM SOM GÖR NÅTT SÅNT?! JAG KAN INTE FATTA VAD EN MÄNNISKA TÄNKER MED NÄR MAN GÖR NÅTT SÅNT. TACK VARE DEN PERSONEN SÅ KAN JAG INTE HA NÅN MER FEST HÄR.....DE VA JU JÄVLIGT BRA. IN YOUR DREAMS ATT DU NÅGONSIN SKA FÅ KOMMA PÅ NÅN MER FÖRFEST HÄR NÅGONSIN!!!!

Lady´s night

EFTER SKOLAN SÅ SKA FLICKORNA<3 MED HEM. SKA BLI KLADD-KAKA OCH CHEESECAKE :-) SEN SÅ BLIR DET VELL NÅN FILM SKULLE JAG TRO. HELT ENKELT EN MYSKVÄLL.

LOVE YA GIRLS <3<3


Alla tiders historia....

Har historia-lektion nu...väldigt spännande :-P elr kanske inte. Ska försöka göra instuderingsfrågorna till provet som vi har nästa vecka. Men dom hinns vell med att göras ändå..typ i alla fall :-P

Jonatan var här under helgen oxå. Så han fick sin present till slut. Han verka tycka om den i alla fall :-)
Kolla på film på kvällen och vem somna? Jo, jag...självklart. Lyckas vell med det varje gång. Nästa gång ska jag tvinga mig att hålla mig vaken...elr försöka i alla fall. Får vell tejpa upp ögonlocken elr nått:-) Nån som har nått tips? :-P

Surprise

Trodde verkligen inte att det skulle komma så många personer som det kom igår. Dagen gick ganska fort ändå, även om det inte precis var många som var och kollade på just vår klass. Men, men...

Saturday morning :-)

Det ska vara öppet hus på Älvstranden på lördag...vem kommer på en sån dum ideé? Måste vara nån som haft tanketorka...elr dåligt sinne för humor. Även om det bara är mellan tio och två, så är det ändå en otroligt dålig ideé. Men det gör vell ingen nytta till att klaga, är ju ändå tvungen att åka dit. Det är bara att bita ihop och släpa sig dit, klistra på leendet och vara så där äckligt trevlig mot alla som kommer och kollar.
 Även om jag inte tror att det kommer komma en enda människa dit och kolla, kanske nån
 ensam stackare som inte har något liv.
 Nee, usch va bitter jag låter, men ibland måste man bara få vara det.
 
 That´s it!


In your dreams

Har engelska nu. Utan lärare, hon skulle på nått möta nån annan stans. Hon skrev upp vad hon ville att vi skulle göra under lektionen. Som att vi verkligen skulle göra det. Skulle inte tro att det är en människa här inne som gör nått som har med engelska att göra. Är det ingen här så är det ju klart att vi inte gör nått vi inte har någon lust med :-P

See yaa!!

En månad..

Idag är det en månad sen jag träffa dig första gången :-)

Tur i oturen

Uppsatsen i samhälls skulle lämnas in på torsdag som tur är...kände att jag kunde pusta ut när jag fick reda på det. Är verkligen inte klar med den, behöver dom två dagar som är kvar att skriva klart den. Sitter i koridórn nu och gör typ ingenting, lyssnar på musik och kollar på folk :-) Har ändå inget att göra på samhällen. Sen är det håltimme i typ två timmar, känns verkligen otroligt gött! Får se om det har slutat regna då så jag kan gå till Anne`s och köpa en ny mascara, är verkligen i behov av en. Sen så skulle en ny foundation inte sitta helt fel det heller:-) Får se om jag hittar nån jag gillar, fast jag föredrar ju Body Shop´s foundation. Och dom har den färgen som passar mig. Annars så brukar alla andra vara för mörka. Annars så får jag vell önska mig presentkort i julklapp på Body Shop :-) Då har jag i alla fall något att säga att jag vill ha när någon frågar. Har så svårt att komma på vad jag vill ha...

Love ya!! See yaa later!!

I want too break free

Har varit och köpt presenten till Jonte idag. Fick den sak jag skulle ha till slut :-) Den andra saken hade jag ju redan fixat, så det va det lugnt med. Det var bara den sista saken som behövde fixas :-) Så nu är det bara att vänta tills jag kan ge dom till honom. Får hoppas att han tycker om det :-)

Sitter och försöker skriva klart uppsatsen i samhäll nu. HJÄLP MIG!!!


Grattis!!


Grattis på 18-års dagen älskling!



172417-18

Riktigt nice helg:-)

Kom hem från Jonatan för ett tag sen. Har varit där sen i fredags:-) Har haft en riktigt bra helg. Haft det mysigt, kollat på film o.s.v. Imorgon ska jag ut på stan och fixa en till present till honom..får se vad jag ska hitta på. Har redan fixat en sak, men det känns som att jag behöver något mer.
Måste försöka skriva klart uppsatsen i samhäll oxå...orka. De e så jävla tråkigt.....Nån som vill göra den åt mig? De e bara att säga till i så fall ;-)
Ska vell ta och fortsätta lite med kemin nu, jippi!!

Adios amigos:-)