The one and only

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!!

Du skulle bara veta vad mycket du betyder för mig. Kunde aldrig ha fått någon bättre!!
Du är verkligen allt för mig!!

Jonatan, du är världens bästa<3

I´m going home

Kom hem från Karlstad igår, blev en dag mer än jag hade tänkt. Hade det riktigt trevligt under helgen:-) Va ut en sväng på stan och så blev det en tur på IKEA....där fick vi stå i kö ca 30 min för att komma fram till kassan...trodde verkligen inte att det skulle vara så mycket folk där på en måndag mitt på dagen. Men, men...

Going too the "Big City"

Idag drar jag ner till karlstad för att hälsa på mina sisters (Ida och Helena). Det blir en kväll med tacos, bio och mycket mer skulle jag tro:-) Imorgon blir det till att dra ut på stan och shoppa lite nya kläder (kan behövas). E ganska trött på det jag har. (Lägger vell in bilder på det köpta när jag kommer hem, orkar inte dra med mig datorn ner till Karlstad).

See yaa suckers!!!
Love ya!!!!

Ny dator:-)

Nu sitter jag här på svenska med min egen dator. Det känns otroligt skönt:-) Kan sitta vart som helst nu och behöver inte leta som en idiot efter en dator i varje datasal när man behöver en. I´m so lucky!!

Samhällsproblem?

Sitter i skolan och har samhäll just nu. Ska skriva en uppsats på 10 sidor om ett samhällsproblem...hmm, vad ska man hitta på för något då? Funderar på att skriva om jämnställdhet...de e vell ett stort samhällsproblem. Elr typ i alla fall. Ska bara få skolans puckade skrivare att fungera, så det går att skriva ut nått fakta om det här.

Allt föt tillfället!

Over and out!!

En sådan där dag...

Nu är jag i det där stadiet vi alla hamnar i då och då. Då man känner sig alldeles slut i kroppen och det känns som om man är påväg att ge upp helt. Det känns bara helt meningslöst att ta hand om sitt rum då det om en vecka ändå tycks se likadant ut igen. Att ta sig upp ur sängen verkar meningslöst och att försöka ta sig till skolan känns som en så omöjlig bedrift att man blir en aning hypokondrisk. Sedan ska vi inte ens tala om hur människor i ens närhet verkar vara överdrivet glada och positiva till allt i livet som tycks gå emot en själv. Positiviteten från din sida är inte direkt övertygande och du vet om det! Nu är det som tur inte varje dag man vaknar upp i en gråzon till liv utan detta skede kommer lite då och då för att göra dig medveten om hur bra du egentligen har det. I mitt fall så är jag fullt medveten om att det är svårt att ta till sig denna lärdom som tycks dra ner vår livssituation till det sämre, men i slutänden går vi ju ur varje motgång som en bättre och mer erfaren människa.

Plugghäst va namnet ja....

Var ett tag sen jag gjorde ett inlägg här. Har inte haft tid helt enkelt. Tycker att det bara har varit en massa plugg dom senaste veckorna...usch!!! :-(
Matte-prov, Historia-prov, Samhällsprov och en massa annan dynga.... Allt känns ganska meningslöst just nu. De enda jag typ hinner göra är att komma hem typ runt halv fem sen e det typ bara plugg...ska livet verkligen vara så här i tre år till???
Men har i alla fall tur som har håltimme samtidigt som Olivia. I alla fall nån som kan göra dagen lite bättre :-)
Och så det det ju alltid kul att se dom andra tjejerna när man hinner :-)
Vad vore livet utan mina flickor? Helt meningslöst faktiskt!!! Bara så ni vet :-)

See yaa suckers!!